Fun4Run opstartgroepen

 

Of je nu jong, oud, lang, klein, dun of dik bent, bij loopgroep Fun4Run is iedereen van harte welkom.  Als je kiest om bij Fun4Run te starten met hardlopen (of om het hardlopen weer op te pakken) , dan heb je de eerste goede stap genomen naar jaren plezier in onze onbegrensde sport (hobby).

 

Hardlopen kan je namelijk overal doen, op straat, in het duin, over het strand, zelfs in het buitenland op vakantie.  Ook heeft  iedereen een favoriete afstand, 5, 10, 21 kilometer of zelfs een marathon. Het is bijna niet te geloven, maar je hardloopschoenen worden bijna je beste maatjes!

 

Wij weten als geen ander dat een succesvolle start met hardlopen meer is dan het downloaden van een beginnersschema.  Ons doel is je zodanig te begeleiden, dat je ook op lange termijn plezier beleefd aan het hardlopen. De schema’s van Fun4Run zijn geleidelijk van opbouw, en wij besteden uitgebreid aandacht aan coördinatie, stabiliteit en kracht.

Op deze wijze went je lichaam goed aan de toenemende inspanning en belasting.

Het is niet voor niets dat wij een bijna 100% slagingspercentage hebben voor startende lopers.

 

Wij organiseren een aantal malen per jaar een opstartgroep, die in principe voor een ieder toegankelijk is (tenzij medisch bezwaar aanwezig is). Mocht er op dit moment geen mogelijkheid zijn om je voor een aanstaande groep op te geven, maar wil je toch graag beginnen en/of wil je graag individuele begeleiding, mail ons dan voor de mogelijkheden. Het doel van deze trainingen is een mogelijke doorstroming naar de groepstrainingen van Fun4Run.

 

Wij hopen te graag te zien bij een van de trainingen van Fun4Run!!