Jane

Er werd gesmeekt om trappen en lantaarnpaal lopen, maar trainster Jane trok haar eigen plan. We gingen, waarschijnlijk voor de laatste keer dit winterseizoen, richting Park Assenburg. De bekende warming-up plekken werden voorbij gelopen. We dachten nog even dat het een warming-up en cooling down in één werd, maar nee. De warming up stond in het teken van balans en coördinatie. Warm werden we zeker, maar de balans is (nog) niet bij iedereen onder controle.

Toen iedereen warm was begonnen we met rondjes lopen. Groot rondje in rustig tempo, klein rondje versneld, twee grote rondes rustig tempo, twee kleine rondjes versneld, drie grote rondes rustig en drie kleine rondjes versneld. En toen weer terug naar twee rondes, en tenslotte één ronde. Daarna weer moe maar voldaan in een rustig tempo richting de parkeerplaats van de Buurvrouw.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

WANNEER ZIJN DE TRAININGEN?

 

De trainingen zijn op: 

 

Zaterdagochtend     van   9:00 – 10:15 uur 

 

Dinsdagavond          van 19:30 – 20:45 uur 

 

Donderdagavond     van 19:30 – 20:45 uur 

 

NIEUWSGIERIG NAAR EEN FUN4RUN TRAINING ? 

 

Neem dan contact (chat, mail of telefoon) met ons op over de mogelijkheden voor een proeftraining. 

 

 

 

TOT SNEL BIJ FUN4RUN!