Jane

Er werd gesmeekt om trappen en lantaarnpaal lopen, maar trainster Jane trok haar eigen plan. We gingen, waarschijnlijk voor de laatste keer dit winterseizoen, richting Park Assenburg. De bekende warming-up plekken werden voorbij gelopen. We dachten nog even dat het een warming-up en cooling down in één werd, maar nee. De warming up stond in het teken van balans en coördinatie. Warm werden we zeker, maar de balans is (nog) niet bij iedereen onder controle.

Toen iedereen warm was begonnen we met rondjes lopen. Groot rondje in rustig tempo, klein rondje versneld, twee grote rondes rustig tempo, twee kleine rondjes versneld, drie grote rondes rustig en drie kleine rondjes versneld. En toen weer terug naar twee rondes, en tenslotte één ronde. Daarna weer moe maar voldaan in een rustig tempo richting de parkeerplaats van de Buurvrouw.

Reactie schrijven

Commentaren: 0