Zon

De titel van deze blog geeft eigenlijk alles al aan. Wat een zonovergoten mooi zaterdagochtendtraining in het Duin. Het begon met het ijs op de ramen van de auto, die aan de kant van de zon alweer aan het smelten was, maar de schaduwkant moest nog wel even gekrabd worden.

Maar bij aankomst op de parkeerplaats was de zon zeer nadrukkelijk aanwezig en naast een fris oostenwindje was het al heerlijk loopweer.

Vanuit de groep werd steeds meer druk uitgeoefend om niet tussen de bomen te gaan trainen (slechte voorbereiding van de trainer, want die had natuurlijk net een training bedacht die grotendeels tussen de bomen zou zijn). De trainer bezweek onder de druk en improviseerde een training die grotendeels in de zon plaatsvond. Een versnelling op het veld voor de Gasterij, een beklimming naar het uitkijkpunt op de Kruisberg (kwamen we vrij dicht bij de zon :-) , een heuvelopdracht in het mulle zand achter de kruisberg en een versnelling bij het zweefvliegveld bezorgden velen de eerste echte zweetdruppels van het jaar.....

Al met al een zeer geslaagde ochtend en zo krijgen we nog meer zin in het voorjaar!!

Fijn weekend allemaal!!!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Brigitte (zondag, 13 maart 2016 18:02)

    Bedankt Henk. Zonnetje was heerlijk